• Camere Live link="camereLive"
 • “Ambasada Gastronomică”! Nu rata acest eveniment dacă esți în București

  Amuse Bouche
  0 Shares

  Dacă ești pasionat de gastronomie și vrei să participi la un eveniment extraordinar, iată un pont de zile mari. În două zile, la Noua, în București, Alex Petricean alături de  Chef Joao Rodrigues, venit special din Portugalia, lansează “Ambasada Gastronomică”.

  Chef Joao Rodrigues
  Chef Joao Rodrigues

  „Pentru 4 zile (de miercuri până sâmbătă) îi vom avea drept invitați, direct din Portugalia, pe Chef Joao Rodrigues și echipa sa. Ne vor prezenta cultura și respectul portughez față de bogățiile apei.  Pentru a face rost de cele mai bune ingrediente din mare, am apelat la prietenii noștri de la @pescaderiaalioli cu care, preț de 2 zile, am bătut piețele și licitațiile pescărești din zona Valenciei si a Barcelonei”, anunță Alex Petricean.

  Alex Petricean

  Vor fi trei zile de meniu portughez cu inspirație locală, bazat pe pește și fructe de mare, iar cea de a patra va fi un dialog gastronomic româno-portughez în care, pentru prima oară, voi aplica bucătaria românească asupra fructelor de mare.

  Rezervări : (021)7943294

  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar de 15 ani lucrez la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!