• Camere Live link="camereLive"
 • Declarație romantică pe plaja din Mamaia

  plaja Mamaia
  0 Shares

  Cei care urmăresc www.funkytravel.ro știu că am publicat un articol despre mesajul care tot prindea contur de plaja Savoy din Mamaia. Inițial, am bănuit că este o acțiune publicitară a proprietarului hotelului, iar formarea literei M părea că mă îndrept spre adevăr. 

  Mesaj suprinzător pe plaja din Mamaia! 

  https://www.funkytravel.ro/contact-funky-travel-blogger-romania-vacante-turism-plaja-mare/

  Dar, iată că m-am înșelat! Dorian a fost cel  care a surprins momentul în care a apărut tot mesajul.

  Nu știu povestea din spatele mesajului și parcă nici nu vreau să „sap” ca să aflu. Felicitări celui/celor care au reușit să-l realizeze! 

  PS: felicitări și celor de la Savoy care au permis ca mesele și scaunele lor de plajă să fie folosite pentru construirea cuvintelor. 

  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar de 15 ani lucrez la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!