• Camere Live link="camereLive"
 • Vin zile de distracție în Portul Tomis

  Alezzi Yacht
  0 Shares

  funkytravel.ro susține extinderea sezonului turistic în Constanța, iar pe această platformă ați citit ponturi de distracție, dar și detalii despre experiențele pe care le puteți încerca într-un weekend de toamnă la malul mării. Continuăm seria evenimentelor organizate la Constanța, de această dată cu petrecerile de la bordul Alezzi Yacht. Îți reamintesc că ambarcațiunea este în Portul Tomis din Constanța și acum îți este mult mai ușor să renunți la mașină dacă te pregătești de petrecere.

  Alezzi Yacht
  Alezzi Yacht în Portul Tomis

  Iată ce petreceri sunt anunțate pentru acest sfârșit de săptămână

  Vineri, de la ora 18.00 poți alege o cină romantică. Ambientul este asigurat de artistul George Călin, care va transforma iahtul într-o sală de piano concert. 

  Piano concert
  Piano concert

  Sâmbătă se schimbă ritmul petrecerii, iar DJ Sava și Adrian Sasu vor umple marina de energie. Și tot sâmbătă, vei auzi și noua piesă lansată de cei doi. 

  Duminică, se rup opincile! 

  Nu uita că Alezzi Yacht este și restaurant care funcționează conform acestui program: Vineri – Duminică, de la ora 10:00 la ora 22:00

  Articol promovat de Alezzi Yacht 

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!