• Camere Live link="camereLive"
 • Sezon estival fără pierderi de vieți omenești în Constanța și Mamaia

  0 Shares

  Este una dintre cele mai bune vești despre litoral, dar, atenție, vorbim doar de plajele din stațiunea Mamaia și Constanța. La nivelul întregului litoral au fost înregistrate 12 decese prin înec. În Mamaia și Constanța peste 1.400 de persoane au avut nevoie în această vară de intervenția salvamarilor, arată raportul realizat la final de sezon de Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România. Anul acesta, peste 100 de salvamari și personal de prim ajutor au lucrat la capacitate maximă și au vegheat plajele din Constanța și Mamaia. Iată aici un exemplu de operațiune de salvare. Atenție imaginile vă pot afecta emoțional. 

  Serviciul de salvare acvatică – salvamar și de prim ajutor pe plajele din Constanța și stațiunea Mamaia se desfășoară în baza contractului încheiat de Primăria Municipiului Constanța cu ANSPSR. În perioada de extrasezon, 10 salvamari vor supraveghea plajele din Constanța și Mamaia și vor interveni în situațiile de urgență. 

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!