• Camere Live link="camereLive"
 • David Guetta, UNTOLD și varza a la Cluj

  Untold
  0 Shares

  A treia zi a festivalului l-a adus pe mainstage pe DJ-ul numărul 1 al lumii, David Guetta, care a fost extrem de entuziasmat de revederea cu fanii din România. DJ-ul și producătorul francez le-a mulțumit pentru susținerea constantă și pentru că a rămas același public entuziast, care trăiește din plin bucuria de a dansa și a cânta.

  Iar eu am avut ocazia și șansa de a sta/dansa/cânta  la doar câțiva metri de cel mai renumit Dj din lume. Este un moment pe care îl voi păstra în colecția celor mai spectaculoase amintiri. (Mulțumesc Ioana, Rodula și Edi)

  Untold
  În fața lui David Guetta

  Și dacă la Guetta știam la ce să mă aștept, brazilianul Alok a fost cea mai frumoasă surpriză. A reușit să convingă zeci de mii de oameni să cânte și să danseze aproape de răsăritul soarelui. Cea de-a treia zi din călătoria în lumea magică a universului UNTOLD a fost o experiență incredibilă trăită de cei peste 95.000 de fani ai festivalului veniți din peste 100 de țări ale lumii. Mainstage-ul UNTOLD a părut un tărâm uriaș al bucuriei și al emoției trăite alături de cei mai mari artiști ai lumii.

  Vărzărie, tratament după o noapte pierdută

  O ciorbă de potroace era sfântă astăzi, dar cum suntem în Ardeal a trebuit să improvizăm. Așa am ajuns la un restaurant vechi de 40 de ani. Cu un meniu bazat pe leguma de la care își trage numele, ciorba Lucicoș cu costiță de porc afumată și varza a la Cluj au făcut minuni.

  varza a la Cluj
  Varza a la Cluj, la Vărzărie

  Mâncarea e plusul Timpul de așteptare până la sosirea ospătarului este minusul. Dar, vorba unui ospătar Italian din Roma ….“Unde vă grăbiți? Sunteți în vacanță!”

  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar de 15 ani lucrez la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!