• Camere Live link="camereLive"
 • Participanții la Neversea au preferat cazarea în apartamente din Constanța

  Neversea
  0 Shares

  260.000 de participanți s-au înregistrat în ultimele 4 zile la Festivalul Neversea, organizat în perioada 07-10 iulie 2022, pe plaja Modern din Constanța. Cei mai mulți dintre ei au căutat alternative ieftine de cazare, astfel că apartamentele și casele din orașul Constanța au fost preferatele tinerilor.

  Nu pare România! Zici că este pe o plajă din America! Neversea Constanta Litoral Petrecere Festival Muzica Distractie Plaja Romania Europa
  Festivalul Neversea

  ”Festivalul Neversea a avut impact pozitiv mai ales în Constanța, în Zona Peninsulară, unde agenții economici, membri ai Organizației Patronale Mamaia-Constanța au simțit un flux crescut de clienți în cele 4 zile în care a fost organizat evenimentul.Pe de altă parte, însă, hotelierii din stațiunea Mamaia nu au resimțit în mod semnificativ un aflux crescut de turiști. Participanții la Festivalul Neversea aleg să închirieze apartamente în zona evenimentului și sunt cu preponderență tineri. De altfel, Neversea atrage tineri cu vârste din ce în ce mai mici în destinație și mai puțin persoane cu bugete de călătorii. Totuși, Festivalul Neversea rămâne un eveniment foarte important în Constanța și scoate în evidență nevoia destinației de a avea mai multe evenimente și în stațiunea Mamaia, create pe profilul turistului de tip family”, susține Anca Nedea-Pavel, director executiv OPMCTA.

  anca nedea
  Anca Nedea, , director executiv OPMCTA

  Mulți dintre membrii OPMCTA care au hoteluri în Mamaia, spun că au avut camere rezervate de turiști români, familii cu copii, în week-end-ul care s-a încheiat. În aceeași perioadă, hotelierii din stațiune au cazat și oaspeți din Italia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Ungaria și Franța, însă procentul acestora a fost mai mic de 5%.

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!