• Camere Live link="camereLive"
 • Cum vreți să arate plaja din Stațiunea Mamaia? Consultare publică

  litoral
  0 Shares

  A început procesul de consultare publică pentru Amenajarea complexă a plajelor din stațiunea Mamaia, iar opinii pot avea atât localnicii cât și turiștii.  Consultarea publică este primul pas demarat de Administrația Națională ”Apele Române”, în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, în cadrul unui concurs internațional de soluții pentru viitoarea amenajare a plajelor din Mamaia. Constănțenii și turiștii sunt invitați să participe până pe 10 iunie 2022 la completarea unor  chestionare, care fac parte dintr-un amplu proces de consultare publică cu cetățenii. Întrebările chestionarelor urmăresc să contureze profilul viitoarei amenajări a plajelor din Mamaia, de la dotările pe care acestea ar trebui să le aibă (zone de relaxare, spații pentru copii, porțiuni de vegetație, spații pentru activități nautice, unități de alimentație publică ) la importanța pe care o are plaja în viața localnicilor și a turiștilor.

  Plaja Mamaia
  Plaja Mamaia

  Deoarece se bazează exclusiv pe calitatea soluțiilor propuse, concursurile au rezultate cu valoare ridicată pentru utilizatori, crescând calitatea generală a spațiului public și a fondului construit. Atribuirea contractelor publice prin concurs de soluții este modalitatea cea mai sigură de inițiere și derulare a proiectelor ample de infrastructură și amenajare a spațiului public, susțin cei de la Apele Române.

  Chestionarul dedicat LOCALNICILOR poate fi completat online la link-ul:  https://forms.gle/dFLgCoerkmd5JQh88

  Chestionarul dedicat TURIȘTILOR poate fi completat online la link-ul:  https://forms.gle/68tiWP6DYQ3ppva37

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!