• Camere Live link="camereLive"
 • Mișcare în aer liber pe Lacul Tăbăcărie! Concurs de kaiac, canoe, stand up paddling și canotcă

  Lacul Tăbăcărie
  0 Shares

  În acest weekend se dă startul Regatei ambarcațiunilor de competiție și agrement fără motor. Pasionații de sporturi nautice au ocazia de a-și demonstra abilitățile duminică, 1 mai, în cadrul unui eveniment care va transforma Lacul Tăbăcărie într-o „mare” de adrenalină. „Mai…pe apă” dă tonul distracției în acest sezon estival. Deschiderea evenimentului va avea loc începând cu ora 10:00.

  kayac
  Competiție kayac

  De la ora 11:00, cei prezenți se pot bucura de parada ambarcațiunilor și pot testa noile echipamente. Startul competiției se va da la ora 12:30 și va include probele sportive: kaiac, canoe, SUP(Stand Up Paddling) și canotcă. Înscrierile se fac la fața locului, în dimineața concursului. Festivitatea de premiere va avea loc începând cu ora 15:00. Evenimentul este organizat de Școala de Înot „Gheorghe Oancea”, Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!