• Camere Live link="camereLive"
 • Începe distracția la Neversea Beach! Iată programul pe ore

  0 Shares

  Nisip, răsărit sau apus de soare, o atmosferă chill, de vacanță, așa ar putea fi descris sezonul dedicat celor care iubesc vara și petrecerile. Imaginează-ți vara ca un festival, cu decoruri fabuloase, servicii de calitate, un staff prietenos și multe activări. Bun venit pe plaja Neversea, care se deschide în acest weekend!

  Neversea Beach
  Neversea Beach

  Organizatorii celui mai mare festival pe o plajă din Europa și-au propus transforme primul weekend de mai într-o experiență de vacanță. Seria petrecerilor de vară debuteză în weekend-ul 30 aprilie – 1 mai, cu artiști români.

  Plaja Neversea își deschide porțile sâmbătă cu un daytime party, care începe la prânz. Andrew Maze și Arias animă o după-amiază perfectă de weekend cu o combinație de sound-uri deep house și tech house. Duminică, seria petrecerilor live continuă cu Pascal Junior și Adrian Șaguna, de la prânz și până după apus. Timp de opt ore, sound-urile house, tech, disco și deep techno vor anima atmosfera în seria de petreceri marca Neversea Beach. Programul pe ore după cum urmează:

  Sâmbătă, 30 Aprilie

  13:00 – 18:00 – Andrew Maze

  18:00 – 21:00 – Arias

  Duminică, 1 Mai

  13:00 – 15:00 – Adrian Șaguna

  15:00 – 18:00 – Pascal Junior

  18:00 – 21:00 – Adrian Șaguna

          Cu o investiție de 1 milion de Euro, întinsă pe o suprafață de 28.000 de metri pătrați, cu 800 de șezlonguri și canapele, plaja Neversea este acel ,,playground” pentru perioada vacanței cu trei zone de relaxare: Golden Beach, White Sands, Pearl Paradise. Prețurile sunt curprinse între 30 și 100 Ron, iar rezervările se fac online pe site-ul https://neverseabeach.com/.  Creatorii festivalului Neversea și-au propus să transforme vara într-o călătorie frumoasă, în care să combine un party pe plajă cu acele activări care fac ca o zi la mare să fie un specială: de la volei pe plajă la sporturi acvatice: Stand Up Paddle Boarding, Surfing, Kayak și cursuri de Kitesurfing.  

  Paddle Neversea Beach
  Paddle Neversea Beach

  Staff-ul prietenos, care pregătește și servește cocktailuri și preparate delicioase, servicii de calitate, zone de relaxare, mișcare sau distracție, toate sunt pregătite pentru ca zilele tale de vacanță să fie memorabile pe Neversea Beach. Sea you soon!

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!