• Camere Live link="camereLive"
  • Începe distracția la Neversea Beach! Iată programul pe ore

    0 Shares

    Nisip, răsărit sau apus de soare, o atmosferă chill, de vacanță, așa ar putea fi descris sezonul dedicat celor care iubesc vara și petrecerile. Imaginează-ți vara ca un festival, cu decoruri fabuloase, servicii de calitate, un staff prietenos și multe activări. Bun venit pe plaja Neversea, care se deschide în acest weekend!

    Neversea Beach
    Neversea Beach

    Organizatorii celui mai mare festival pe o plajă din Europa și-au propus transforme primul weekend de mai într-o experiență de vacanță. Seria petrecerilor de vară debuteză în weekend-ul 30 aprilie – 1 mai, cu artiști români.

    Plaja Neversea își deschide porțile sâmbătă cu un daytime party, care începe la prânz. Andrew Maze și Arias animă o după-amiază perfectă de weekend cu o combinație de sound-uri deep house și tech house. Duminică, seria petrecerilor live continuă cu Pascal Junior și Adrian Șaguna, de la prânz și până după apus. Timp de opt ore, sound-urile house, tech, disco și deep techno vor anima atmosfera în seria de petreceri marca Neversea Beach. Programul pe ore după cum urmează:

    Sâmbătă, 30 Aprilie

    13:00 – 18:00 – Andrew Maze

    18:00 – 21:00 – Arias

    Duminică, 1 Mai

    13:00 – 15:00 – Adrian Șaguna

    15:00 – 18:00 – Pascal Junior

    18:00 – 21:00 – Adrian Șaguna

            Cu o investiție de 1 milion de Euro, întinsă pe o suprafață de 28.000 de metri pătrați, cu 800 de șezlonguri și canapele, plaja Neversea este acel ,,playground” pentru perioada vacanței cu trei zone de relaxare: Golden Beach, White Sands, Pearl Paradise. Prețurile sunt curprinse între 30 și 100 Ron, iar rezervările se fac online pe site-ul https://neverseabeach.com/.  Creatorii festivalului Neversea și-au propus să transforme vara într-o călătorie frumoasă, în care să combine un party pe plajă cu acele activări care fac ca o zi la mare să fie un specială: de la volei pe plajă la sporturi acvatice: Stand Up Paddle Boarding, Surfing, Kayak și cursuri de Kitesurfing.  

    Paddle Neversea Beach
    Paddle Neversea Beach

    Staff-ul prietenos, care pregătește și servește cocktailuri și preparate delicioase, servicii de calitate, zone de relaxare, mișcare sau distracție, toate sunt pregătite pentru ca zilele tale de vacanță să fie memorabile pe Neversea Beach. Sea you soon!

    Funkytravel.ro
    Funkytravel.ro

    Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.