• Camere Live link="camereLive"
 • Atenționare de călătorie! Timpi mari de așteptare la punctele de trecere a frontierei cu Turcia

  0 Shares

  Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Turcia că în perioada minivacanței prilejuite de sărbătorile pascale, 22 – 25 aprilie 2022, se preconizează timpi mari de așteptare la punctele de trecere a frontierei rutiere.

  Astfel, cetățenii români sunt sfătuiți să folosească toate cele trei puncte de trecere dintre Republica Bulgaria și Republica Turcia, respectiv Kapitan Andreevo (BG) – Kapikule (TR), Lesovo (BG) – Hamzabeyli (TR), Malko Tîrnovo (BG) – Kirklareli (TR) și să se asigure că dețin suficient combustibil, apă și alimente.

  Vama Malko Tarnovo

  Eu am trecut printr-o experiență nefericită anul trecut și chiar le-am atras atenția celor de la Ministerul Afacerilor Externe că puteau emite măcar o alertă de călătorie. Iată că lucrurile s-au schimbat! 

  Numere de telefon pentru asistență consulară

  Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Ankara: +90 3124477945, +903124477940 și Consulatului General al României la Istanbul: +902123583541, +902123580516, +902123583537, apelurile telefonice fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

  De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefoanele de permanență ale misiunii diplomatice a României în R. Turcia: +90532.318.1726 și Consulatului General al României la Istanbul: +905335420695.

  .

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!