• Camere Live link="camereLive"
  • Pregătiți de Neversea ? Dimitri Vegas & Like Mike vor face spectacol pe plajă

    0 Shares

    Ultimii doi ani au fost diferiți pentru Dimitri Vegas & Like Mike, unul dintre cele mai apreciate duo-uri din muzica electronică de azi. Sunt numele care au dominat în industria de evenimente înca din anul 2015, an în care au fost primul duo din istoria Top 100 DJ MAG care a ajuns în fruntea acestui clasament. Show-urile live unice i-au transformat in staruri globale, cei doi au fost headlineri la cele mai mari festivaluri din lume EDC, Ultra, UNTOLD, Tomorrowland, Parookaville, Sensation ori Creamfields.

    Dimitri Vegas și Like Mike au ajuns pe scenele unor evenimente dedicate, de obicei, artiștilor pop; au pus muzică la finala UEFA Champions League în Madrid și în America de Sud la Lollapalooza.

    Cei doi sunt cunoscuți și pentru producțiile memorabile precum ‘The Hum’ single recompensat cu Discul de Platină, ‘Higher Place’ colaboarea cu Ne-Yo care le-a adus locul 1 în Billboard Dance Chart, ‘Hey Baby’ piesă la care au lucrat cu Diplo,  ‘Compilated’ cu David Guetta și Kiiara, un succes și pe Spotify și pe platforma YouTube, unde clip-ul oficiala a trecut de 86 de milioane de vizualizări.

    Dimitri Vegas & Like Mike au fost confirmați ca headlineri la festivalul Neversea ediția 2022, eveniment care va avea loc în perioada 7-10 iulie.

    DAVID GUETTA SI MORTEN, DOI DINTRE HEADLINERII UNTOLD 2022

    Proiectul FUTURE RAVE a fost marea surpriză a muzicii electronice, instrumente noi, tehnologie, sunete complexe. David Guetta a declara în 2019 că a fost extrem de stresat în legătură cu toate aceste elemente noi incluse în aparițiile sale. “Testam un sound nou care venea cu instrumente noi, am trăit toate emoțiile. În cele din urmă am realizat că am reușit împreună cu MORTEN sa facem ceva extraordinar. Reacția oamenilor a fost dovada că ne-a ieșit și ne-a ieșit bine” – David Guetta

    Anul 2022 vine cu o premieră pentru acest duo care a redefinit sound-ul electronic. David Guetta și Morten au anunțat pe conturile de social media că vor avea patru apariții live B2B în Statele Unite cu proiectul Future Rave, prima fiind în Miami @ STORY, pe 24 martie în cadrul Miami Music Week. Turneul celor doi continuă în Los Angeles, New York și în Las Vegas. 

    David Guetta și Morten

    David Guetta și MORTEN sunt headlinerii celei de-a șaptea ediții a festivalului UNTOLD, eveniment care va avea loc pe Cluj-Arena în perioada 4-7 august 2022.

    Funkytravel.ro
    Funkytravel.ro

    Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.