• Camere Live link="camereLive"
 • Veste bună: se redeschid cursele interne la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

  litoral
  0 Shares

  Reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța au anunțat că începând cu data de 20 iunie 2022, se redeschid zborurile pe rutele Cluj Napoca – Constanța – Cluj Napoca cu 3 frecvențe/săptămână și Constanța – Oradea – Constanța cu 2 frecvențe/săptămână, curse operate de  compania aeriană Blue Air.

  Zborurile pe aceste rute se vor desfășura conform orarului de zbor, program ce poate fi accesat pe site-ul companiei aeriene, https://www.flyblueair.com/ro/ro/. Durata călătoriei este de 1 oră și 5 minute. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene și în agențiile de turism partenere.

  “Suntem bucuroși să ne extindem  în sezonul de vară 2022 cu două rute suplimentare din Constanța. Cluj Napoca și Oradea reprezintă piețe strategice pentru rețeaua Blue Air, iar lansarea serviciului aerian low cost către aceste două destinații  din Constanța este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima opțiune de transport aerian pentru constănțeni’‘, au transmis reprezentanții companiei Blue Air. 

  „În urma eforturilor noastre continue pentru atragerea de zboruri noi pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și în urma discuțiilor purtate anual cu operatorii aerieni, astăzi comunicăm o veste bună pentru constănțeni  și pentru viitorii turiști: redeschiderea celor 2 rute. Mulțumim Blue Air pentru parteneriatul îndelungat, iar noi purtăm în continuare discuții cu alți operatori aerieni pentru a deschide noi destinații interne și externe cu plecare de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța”, a declarat Bogdan Ionuț Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța

  Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene și în agențiile de turism partenere.

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!