• Camere Live link="camereLive"
 • Neversea, locul perfect pentru vacanță și nopți de party ca la festival

  0 Shares

  Sezonul dedicat celor care iubesc vara și petrecerile continuă și la acest final de săptămână pe plaja Neversea, locul perfect pentru vacanță și nopți de party ca la festival.  Organizatorii celui mai mare festival pe o plajă din Europa vor transforma și acest final de săptămână într-o experiență în care combină un beach party cu activări care fac ca o zi la mare să fie un specială: de la relaxarea totală, la beach office-uri, zona de food & lounge, sporturi acvatice, dar și noi super DJ.

  Neversea Beach

  Vineri, 20 august, deschidem seria de petreceri cu proiectul Maestros del Ritmo, timișorenii care și-au câștigat statutul de hall of famers pe platforma de streaming, Mixcloud cu seria care poartă același nume.

  Neversea Beach

  John Trend şi duo-ul Tinu Vidaicu şi George Hora aka Dirty Nano, ajung pe Neversea Beach pentru un start in weekend perfect, deep & tech house.  Serile acestui weekend vor fi pline de energie, cu un live session semnat Marc Rayen. Un DJ Set care te va face să te simți ca la festival, în care Marc va include cele mai cunoscute piese dance, dar și cele mai tari variante remix. Sâmbătă la Neversea Beach continuăm seria petrecerilor cu Dirty Nano și un “double-shot” Marc Rayen.

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!