• Camere Live link="camereLive"
 • Germanul Parra for Cuva live, sâmbătă, la Neversea Beach

  0 Shares

  Germanul Parra for Cuva este invitatul serii de sâmbătă de la ora 21.30, la Neversea Beach. În anii trecuți, artistul a făcut senzație și la UNTOLD și la Neversea. Încă de la debut, Parra for Cuva a ajuns pe locul 6 în UK Singles Chart cu o versiune remix pentru clasicul “Wicked Games” de la Chris Isaak. În 2017, a primit titlul de “Best Newcomer” din partea revistei Groove Magazine.

  În 2018, artistul a filmat în România videoclipul piesei Cupa Cupa. În acest an, pe 16 iulie, Parra for Cuva și-a lansat noul album intitulat ,,Juno”. Single-ul de promovare pentru acest LP – ,,Ordel” a trecut deja de 2 milioane de ascultări pe platforma Spotify.  Sâmbătă seară, Parra for Cuva va combina, într-o apariție live, elemente din house, pop, pian și downtempo, timp de o oră și jumătate. Totul se va petrece la Neversea Beach.

  Și tot sâmbătă, la Neversea Beach vor fi invitați Marwan și Esaunue. Dj-ul Marwan este un obișnuit al scenei Day Dreaming.

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!