• Camere Live link="camereLive"
 • Hai să vezi meciurile în aer liber, pe un ecran de 24 de metri pătrați

  0 Shares

  Dacă tot ne bucurăm de libertate și avem posibilitatea de a petrece cât mai mult timp în aer liber, hai să-ți dau un pont când vine vorba despre meciurile Euro 2020 ( da știu că suntem în 2021, dar așa este titulatura oficială). Cum ar fi dacă ai urmări partidele pe un ecran lung de șase metri și lat de patru metri, iar scaunul incomod de la o terasă l-ai înlocui cu un puf de plajă ? Probabil că vei răspunde la fel ca mine: unde este amplasat acest loc și cum ajung acolo?

  Neversea Beach

  Dacă nu ți-ai dat seama din fotografia de mai sus….îți spun că este vorba despre Neversea Beach. Sunt puse la dispoziție 150 de locuri, iar consumația minimă obligatorie este de 30 de lei.

  Neversea Beach

  Și ca să nu mai cauți tu pe google, iată și programul partidelor. Marți, 06.07.2021, la ora 22.00 joacă Italia vs. Spania, iar miercuri, 07.07.2021, de la ora 22.00 este programat meciul dintre Anglia și Danemarca.

   

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!