• Camere Live link="camereLive"
 • Hotel Central Mamaia, destinația perfectă de vacanță

  0 Shares

  Hotelul Central este un hotel de 3 stele situat in zona centrala a Statiunii Mamaia, la 50m de plaja, pe partea opusa fiind lacul Siutghiol. Cazarea se face in 119 camere duble si 3 apartamente dotate cu: aer conditionat, SMART TV FULL HD cu televiziune prin cablu, frigider cu mini bar, telefon, balcon, baie cu dus. Forma, marimea si culoarea fiecarui element (parterul si etajul 2 – rosu, etajul 1 – alb, etajul 3 – verde), de la piesele de mobilier, amenajarile interioare, dotarile tehnico-sanitare pana la obiectele decorative, au fost astfel alese incat sa ofere clientilor nostri sentimentul de relaxare si odihna. Curatenia in camere se face zilnic, iar receptia este la dispozitia turistilor non-stop.

  Hotelul are piscina proprie. Accesul si sezlongurile sunt oferite gratuit turistilor cazati in hotel. Piscina hotelului Central este una din atractiile statiunii Mamaia in ceea ce priveste petrecerea timpului liber si divertismentul. Piscina este situata catre mare, e descoperita, cu apa dulce, fiind accesibila adultilor si copiilor, adancimea apei facandu-se treptat de la 1 la 2 m.

  Hotelul dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri, echipata cu flipchart, retroproiector, videoproiector, aer conditionat.Restaurantul, cu o capacitate de 100 persoane in interior si 240 de persoane pe terasa, ofera un meniu variat, cu specialitati atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala. Langa terasa restaurantului este amenajat un spatiu de joaca pentru copii.    

  Hotel Central Mamaia

  Fiesta del Mar, terasa-restaurant a piscinei are o capacitate de 350 de locuri, oferind un meniu variat de specialitati din peste si fructe de mare. In fiecare seara sunt spectacole live de muzica si dans. Politica hotelului Central este orientata catre satisfacerea clientului prin furnizarea de servicii si produse de calitate, respectand normele de siguranta alimentelor. Toate aceste obiective sunt urmarite si dezvoltate printr-un management riguros al calitatii, hotelul Central fiind certificat ISO 9001:2015 de catre organismul international de certificare DNV-GL.

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!