• Camere Live link="camereLive"
  • Oferte LAST MINUTE pentru vacanța de 1 MAI și PAȘTE pe litoral

    litoral
    0 Shares

    Cum meteorologii anunță un sfârșit de săptămână cu soare, am căutat pentru voi cele mai bune oferte LAST MINUTE pentru cei care se găndesc să vină pe litoralul românesc. Vă garantez că acestea sunt cele mai avantajoase oferte pe care le puteți găsi la hotelurile deschise în acest moment.

    Mamaia rămâne în topul preferințelor

    Preferată pentru petrecerile organizate în nordul stațiunii, Mamaia rămâne în topul căutărilor chiar dacă anul acesta pandemia a anulat toate evenimentele din cluburi. Cel mai mic preț la un hotel de patru stele, respectiv 253 lei/camera noapte/mic dejun inclus este la hotelul Parc. De aici spre nordul stațiunii faci în jur de cinci minute cu taximetrul sau cu mașina. Nu uita că și în Constanța funcționează aplicația UBER. Dacă ții morțiș să mergi în nordul stațiunii Mamaia, cel mai mic preț la un hotel de trei stele îl vei găsi la hotel Caraiman. Dacă folosești acest LINK vei obține un tarif de 163 de lei/noapte doar pentru cazare. În nordul stațiunii Mamaia ai și varianta apartamentelor de vacanță, iar AICI găsești unul la doar 50 de metri de clubul Fratelli și de plajă. Și dacă te mulțumești cu o cameră la un hotel de două stele din centrul stațiunii Mamaia, cel mai mic preț îl vei găsi la hotel Metropol. În cazul în care vrei să-ți petreci sărbătoarea de Paște în Eforie, cel mai avantajos preț îl au cei de la vila de trei stele Dany Holliday, respectiv 86 de lei/noapte.

    Panorama spre Marea Neagră

    Cine sunt cei care au ales deja să vină la mare

    Într-o analiză realizată de cei de la agenția litoralulromânesc.ro, cei care au plătit deja concedii pe litoral pentru vacanța de Paște și 1 Mai sunt clienți tineri care obișnuiau să vină și când erau cluburile deschise. “Sunt tinerii care, tradițional, aleg marea pentru 1 Mai (chiar dacă anul acesta nu vor avea acces în cluburi și la petreceri), dar, în contextul în care Paștele coincide ca dată cu 1 Mai, avem și foarte multe familii cu copii și chiar și seniori. De aceea și pachetele create de hotelieri sunt pentru toate gusturile și buzunarele: de la pachete ce includ doar cazare până la servicii complexe care includ cina festivă, excursii la mănăstirile din zonă, transport la sluba de Înviere”, precizează reprezentanții agenției.

    Avatar
    Adrian Gorpin

    Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit