• Camere Live link="camereLive"
 • Sârme de rufe improvizate în camera de hotel și nelipsitul aragaz dedicat ciorbiței de văcuță

  0 Shares

  Trăim o perioadă în care cei mai mulți dintre noi încearcă să se protejeze pentru a nu se infecta cu virusul SAR COV2, iar atunci când călătorim căutăm locuri curate de cazare tocmai pentru a ne menține sănătoși. Sezonul estival 2020 a fost unul ciudat pentru toată lumea. Hotelierii s-au văzut obligați nu doar să promită servicii de calitate, ci chiar să le și ofere,  iar turiștii să înțeleagă că statul la coadă la micul dejun, prânz și cină a devenit o normalitate în noile condiții sanitare.

  Ceva însă nu s-a schimbat! Anumiți turiști consideră că spațiul de cazare poate fi transformat într-o gospodărie rurală, statuile din centrul vechi al orașului Constanța sunt de fapt cele mai bune amintiri pentru o fotografie în pielea goală, iar șezlongurile de pe plajă pot fi rupte fără probleme, doar pentru că vrei tu să le arați prietenilor tăi că ai fost la sala de forță.

  Angajații hotelului au observat suprinși că oaspeții lor le-au lăsat ca “amintire” mai multe scutece folosite și  lenjerii pline de ….

  De câteva zile, primesc fotografii de la hotelieri și administratori de terase cu distrugerile provocate de anumiți turiști. Vorbim de cetățeni români care au ales să vină în vacanță pe litoralul românesc, cel pe care sunt sigur că l-au blamat pe rețelele de socializare.  

  Prima fotografie este de la un hotel de trei stele din stațiunea Mamaia. Dacă nu ați observat încă mucurile de țigară din paharul de cristal, poate că ați rămas blocați cu privirea la sârma de rufe improvizată în camera de hotel sau la aragazul portabil care abia așteaptă să fiarbă o nouă oală cu ciorbă de văcuță.

  Să mergem mai departe! Această fotografie a fost suprinsă într-o altă cameră de hotel în care a fost cazată o familie cu un bebeluș.  Angajații hotelului au observat suprinși că oaspeții lor le-au lăsat ca “amintire” mai multe scutece folosite și  lenjerii pline de ….

  Iată și într-o altă fotografie din aceeași cameră se observă și mai bine dezastrul lăsat în urmă de acești turiști.

  Fotografiile cu șezlongurile mi-au fost trimise de managerul unui hotel din Mamaia. Unitatea de cazare are în administrare și o plajă, iar turiștii din hotel au ASIGURAT șezlongul. Da, toți turiștii din hotel primesc GRATIS un șezlong pe plajă pe perioada vacanței. Oare de ce ai simți nevoia să legi șezlongul cu sfoară de stâlpul metalic al umbrelei sau să prinzi două paturi de plajă cu un antifurt de bicicletă?

  Vă las ca “amintire” de la mare și două fotografii din centrul vechi al orașului Constanța. Statuia Lupoaicei din Constanţa este o copie din bronz a vestitei surori din Roma, Lupa Capitolina. Statuia reprezintă lupoaica în timp ce îi alăpta pe Romulus şi Remus. Este amplasată chiar la intrarea în centrul vechi al orașului. Din păcate, vizitatorii de sezon ai orașului nu au ratat momentul de a se imortaliza dezbrăcați și cocoțați pe ansamblul statuar.

  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar de 15 ani lucrez la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit

  Vrei să rămâi la curent cu ultimele noutăți de pe litoral?
  Abonează-te la newsletter!

  Află cele mai recente vești, informații, tips-uri, știri de actualitate și noutăți de la malul mării. Cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.  Schi Austria

  Abonează-te la Newsletter!

   

  Află cele mai bune ponturi de cazare, coduri de reducere pentru vacanțe și informații verificate despre turism.

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!